Socialisatie

Onze honden en katten wonen gezellig bij ons in huis, zij leven in harmonie samen. Zo slapen de katten tussen de honden en zie ik ook regelmatig onze honden & katten bij de paarden in de bak of weiland lopen/spelen of lekker liggen luieren.

Ook onze paarden vinden dit allemaal heel normaal. Er is onderling respect en vertrouwen. Onze dieren zijn nieuwsgierig naar andere mensen en dieren, zij benaderen vreemden nieuwsgierig en flink enthousiast.

Zij zijn heel vrij van karakter en makkelijk benaderbaar. Koekjes worden met de lippen uit de hand aangenomen, wij kennen hier geen voernijd.

Bij ons krijgt elk dier zijn of haar eigen aandacht. Onze honden gaan mee naar werk, soms een verdwaalde kat die meelift ook, echt dit is geen grapje.

Regelmatig doe ik mee met shows en zij scoren zeer positieve resultaten.

Dagelijks maak ik meerdere keren per dag een wandeling door het bos of over het strand, daarnaast staat onze woning ook nog eens op 5.000 m2 grond, waar zij bij mooi weer lekker buiten kunnen spelen, liggen, slapen of chillen.

Er is hier altijd een fijne plek waar ze lekker kunnen gaan liggen, in de zon, op stal, in de schaduw waar je als hond maar zin in hebt. Ook staan overal bakken water klaar.

Meer nieuws

Hoera Fientje is moeder

13 mei 2024 Fientje haar pups zijn nu 10 weken oud. De stal is inmiddels uitgespeeld terrein, dat is leuk voor even voor het vermaak.

Socialisatie

Onze honden en katten wonen gezellig bij ons in huis, zij leven in harmonie samen. Zo slapen de katten tussen de honden en zie ik

HOERA! Jansje is moeder!

3 september 2023 Nestkeuring Op een mooie zonnige dag werd mijn A-nestje gekeurd, beide dametjes kregen een prachtig verslag, waar ik enorm trots op ben.

nl_NLDutch