Bracco Italiano: De Ideale vriend voor jacht en gezin

A Dream of (1)
A Dream of (1)

Welkom bij A Dream Of Agatha, uw betrouwbare FCI kennel voor de prachtige Bracco Italiano. Onze kleinschalige en liefdevolle fokkerij richt zich op het grootbrengen van gezonde, evenwichtige en zachtaardige honden. De Bracco Italiano is niet zomaar een hond; het is een schitterende jachthond met een uitstekend reukvermogen en een ongeëvenaard doorzettingsvermogen. De Bracco Italiano staat bekend om zijn evenwichtige en meegaande karakter. Deze honden zijn intelligent, zachtaardig en zeer geschikt voor zowel de jacht als gezelschapsdier. Met hun scherpe reukvermogen en volhardende werkhouding, zijn ze de ideale keuze voor de jachtliefhebber. Tegelijkertijd zijn ze ook trouw en liefdevol, waardoor ze perfect passen in een gezinssituatie. Als u op zoek bent naar een Bracco Italiano hond, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit Bracco Italiano pups, zorgvuldig gefokt en met de grootste zorg grootgebracht. Onze honden worden omringd door liefde en aandacht, wat bijdraagt aan hun sociale en evenwichtige aard. Elke Bracco Italiano pup van onze kennel wordt grondig gescreend op gezondheid en temperament, zodat u verzekerd bent van een trouwe vriend voor vele jaren.

Hondensoort: de Bracco Italiano

De Bracco Italiano, ook wel bekend als Italiano Bracco, is een veelzijdige en toegewijde hond. Of u nu op zoek bent naar een jachthond of een gezinsvriend, onze Bracco Italiano honden zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen. Bij A Dream Of Agatha streven we ernaar om alleen de beste eigenschappen van deze schitterende honden naar voren te brengen. Wij nodigen u graag uit om meer te leren over de Bracco Italiano honden die we met zoveel liefde en zorg grootbrengen. Onze kennel staat altijd open voor geïnteresseerden die de unieke charme en kwaliteiten van deze bijzondere honden willen ontdekken.

Even voorstellen: Ageeth Mahieu

Al van jongs af aan heb ik een diepe liefde voor dieren, met een bijzondere passie voor honden, paarden en katten. Na vele jaren hard werken in onze eigen technische groothandel, besloot ik in 2022 om mijn droom te verwezenlijken. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om mijn dieren te verzorgen en te vertroetelen. Met A Dream Of Agatha wil ik mijn passie voor de Bracco Italiano delen en bijdragen aan het behoud van dit prachtige ras. Ik kijk ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij A Dream Of Agatha, waar de liefde voor dieren centraal staat.

nl_NLDutch